Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

8. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Ágacska / zenés mesejáték


Érsekkerti Nézőtér

2018. július 18. 10:00

zenés mesejáték

Egyszer volt, hol nem volt… egy öreg fáról egyszer csak letörik egy ágacska. Aztán nyújtózkodik egyet és körülnéz. Nem igazán tudja, ki is ő valójában. Egy azonban biztos: nem virág, nem lepke, nem gomba, nem kacsa és nem is béka. Azt mondják, leginkább az emberre hasonlít. Megismerkedik Danival, a kancsal kacsával, Bercivel, az örökké bruhaházó békával és a kitört fogú Pösze egérrel. Együtt indulnak el megkeresni az embert, akitől megoldást remélnek.
Mindannyian valami lényegesre keresik a választ, és saját hibájukon vagy hiányosságukon akarnak javítani. Végül mindegyikük vágya teljesül, de a végső tanulság mégis az, hogy hibákkal együtt is szerethető mindenki, és a boldogság nem a tökéletességen múlik.
Csukás István csodálatos mesedarabja örökérvényű emberi kérdéseket vet fel, és egyben válaszokat is felmutat, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt élvezetes, szórakoztató módon. „Ki vagyok? Kivé lehetek? Mi az igazán fontos az életben?” Ezeken a mindenkit foglalkoztató problémákon túl, szól még a Barátság, a Szeretet, az Összetartozás, a Felelősségvállalás fontosságáról. Mindezt olyan egyszerű bájjal és humorral, hogy észre sem vesszük – bizony nagyon fontos dolgokra jöhetünk rá, ha szeretünk együtt játszani az alkotókkal. És ugyan ki ne szeretne? Hisz – ahogy a darab legfontosabb mondatában is elhangzik – „Együtt hisszük és együtt álmodjuk az életet”…

Akik az előadás sikerén dolgoznak
•    Szerző: Csukás István
•    Zeneszerző: Darvas Ferenc
•    Szereplők: Klepács Andrea, Soós Diána, Tóth Levente, Baráth Zoltán, Szivós Győző
•    Rendező: Szegvári Menyhért
•    Zenei vezető: Gonda László
•    Koreográfus: Vass Sándor Gergely
•    A rendező munkatársa: Tóth-Pető Orsolya